Starbucks посвети напитки на Лейди Гага за добра цел


Starbucks посвети напитки на Лейди Гага за добра цел
Снимка: Getty Images/Guliver

Известната по цял свят верига кафенета Starbucks посвети на Лейди Гага цяла серия напитки, като част от средствата им ще бъдат дарявани с благотворителна цел на фондацията й.

Четирите нови напитки ще бъдат обединени от названието "Чаши добрина" и ще бъдат пуснати в продажба в избрани магазини на марката в САЩ и Канада в скоро време. Те ще представляват свежи, летни и здравословни коктейли, комбиниращи по необикновен начин чайове, плодове и кокосово мляко.

Първият коктейл е любимата на Лейди Гага "Матча Лимонада", която е описана като свежа напитка, приготвена от японския зелен чай "Тивана мача", комбинирана с приятно бълбукаща домашна лимонада и след това разтръскана с много лед "до получаване на перфектното сладко питие".

По любопитна от него е комбинацията "Новата виолетова напитка", която ще съдържа черни боровинки, хибискусен чай с аромат на боровинкова тарта, кремообразно кокосово мляко и всичко това смесено с лед за допълнително освежаване в горещите летни дни.

Също така към колекцията изкушения на Starbucks ще бъде включено и "Розово омбре питие", което предлага сладко-кисел, лек вкус заради комбинацията от Cool Lime Starbucks Refreshers Beverage (специална напитка на компанията, комбинираща плодов сок, листа от мента, парченца лимон и екстракт от зелено кафе - бел. авт.), кокосово мляко и Teavana Shaken Iced Passion Tango Tea (хибискус, лимонова трева и ябълка).

Четвъртата също ще се предлага с нежен розов оттенък и ще включва ягодов сок, плодове акай бери, екстракт от зелено кафе и маракуя, като то ще бъде забъркано с кокосово мляко и парченца ягоди.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама