Стилните отличници на тазгодишните награди Еми


Стилните отличници на тазгодишните награди Еми
Снимка: Getty/Guliver Images

През изминалата вечер Холивуд бе озарен от блясъка на най-ярките звезди на малкия екран, тъй като се проведоха 68-те годишни награди Еми. Събитието бе белязано от много усмивки, цвят и пищни рокли. А ето и кои са красавиците от любимите ни сериали, които се отличиха с най-стилни тоалети.

София Вергара

Няма как да не започнем от София Вергара, която изглеждаше повече от зашеметяващо в тясната рокля, подчертаваща забележителната ѝ фигура, дело на Atelier Versace.

Емили Ратайковски

Само преди седмица красавицата бе остро осъдена за вулгарната рокля, с която се появи на друго светско събитие. Изглежда, че Емили е взела поука от случката, защото на вчерашната церемония изглеждаше адски стилно!

Приянка Чопра

34-годишната звезда на „Куантико“, Приянка Чопра, се появи на наградите Еми във феерична червена рокля, дело на Jason Wu.

Кристен Бел

Чаровната Кристен Бел се бе доверила на един от любимите дизайнери на звездите – Zuhair Murad и доверието ѝ определено бе оправдано!

Кирстен Дънст

Актрисата, която бе номинирана за участието си във „Фарго“, изглеждаше невероятно в черна рокля, носеща ретро шика от епохата на Златния Холивуд. Тоалетът е дело на Givenchy by Riccardo Tisci Haute Couturе.

Хайди Клум

Надали е изненада за някого, че дългокраката манекенка се бе доверила на пореден път на своя добър приятел и забежелителен дизайнер – Michael Kors.

Кери Уошингтън

Актрисата, която вече е в доста напреднала бременност, се появи на бляскавото събитие с рокля на Brandon Maxwell, допълнена от обувки на Jimmy Choo.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама