Сузанита разкри порочна схема с онкоболни


Сузанита разкри порочна схема с онкоболни
Снимка: Instagram

Сузанита за пореден път се озовата в „окото на бурята“. Този път става дума за бюти скандал, който ощетява онкоболни жени. За това информира самата певица в социалните мрежи.

Ванко 1 при Благой Георгиев за зет (СНИМКА)

Младата майка е споделила пред „Телеграф“ за измама в столичен фризьорски салон. Самата тя е била „опарена“ от фризьорките Диляна Пискова и Гергана Славова – Сузанита твърди, че са ѝ продали екстеншъни с ниско качество, които само след 2-3 измивания започнали да падат и да се заплитат.

„Разбрах, че взимат коси от починали и възрастни и ги продават, но не мога да го потвърдя на 100 процента, защото го знам от страничен човек. Знам със сигурност, че бях напълно излъгана за коса от 3000 лв., а цената на тази коса не е повече от 400 лв. реално. На моя приятелка майка ѝ е онкоболна жена. Тя отишла в същия салон при Диляна да си обръсне косата. Искала е да дари екстеншъните си, а въпросната фризьорка й казала, че това е боядисана коса и не може да се дари. След което си я прибрала, за да си я препродаде“, сподели изпълнителката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама