Светла Гущерова променя имената на децата си, които кръсти на свекърите


Светла Гущерова променя имената на децата си, които кръсти на свекърите
Снимка: Facebook

Светлана Гущерова, която не просто кръсти децата на свекърите си, ами сложи двойни имена, за да уважи и бабата, и дядото, е решила да ги промени. 

Вижте още: Фалшив Михаил Билалов сваля жените в мрежата

Милионерската съпруга кръсти първородната си дъщеря - 4-годишната Анелия-Добромира, на майката и бащата на мъжа си. Второто ѝ дете е само Добромир, кръстено на богатия ѝ свекър. Третото дете се казва Кристиан Валентин, като е кръстено на родителите на Светлана - майка ѝ Кунка и баща ѝ Валентин. Последната рожба на Гущерови се роди на 25 юни миналата година и носи името Валентина, на дядо си по майчина линия.

"Ще променя имената на децата си! След като родих четири, вече не е необходимо синовете и дъщерите ми да са с двойни имена. Сега всяка моя рожба ще носи едно име на всяка от бабите и дядовците", сподели пред "България Днес" плеймейтката.

Оказва се, че не е било решение на Гущерова да кръстите децата си на бабите и дядовците.

"Това беше желание на съпруга ми Християн. Първоначално бях много много против, защото така детето носи съдбата на човека, на когото е кръстен", разказа пред вестника Светлана и допълва:

"Когато Анелия се роди, Християн много държеше тя да носи името на майка му. Виждайки искреното му желание да уважи родителите ни, се съгласих. Тогава решихме, че когато имаме други деца, те ще носят имената и на другите ни родители, за да няма сърдити" - разказва още плеймейтката.

Вижте още: Ален Делон е шокиран от "разкритията" на сина си, пуска жалба срещу него

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама