Светлана Гущерова шокира: Тежи под 40 кила


Светлана Гущерова шокира: Тежи под 40 кила
Снимка: Instagram Светлана Гущерова

Многодетната майка Свелана Гущерова, която преди броени месеци роди четвъртата си рожба, шокира феновете си с все по-слабата си фигура. Някои от последователите ѝ дори предположиха, че плеймейтката страда от хранително разстройство.

Вижте още: Хилда Казасян призна дали се е разделила с мъжа си, ето какво каза

На въпрос в Instagram от загрижен фен колко килограма тежи, Светлана публикува снимка на кантара си, който показва 39 килограма. Потребителите се развълнуваха и заваляха негативни коментари и нападки срещу Гущерова.

"Това е болестно състояние! Имаш анорексия! Как имаш енергия да гледаш децата си? Как ставаш от леглото?", са само малка част от съобщенията, които Светлана получи.

"Тежа между 39 и 40 килограма, но категорично нямам анорексия. Пуснах си изследвания и докторът ми каза, че съм в отлично здраве.", каза пред "България Днес" плеймейтката.

Гущерова обаче е категорична, че харесва и чувства добре с поднормените си килограми.

Вижте още: Кейт Мидълтън бе изписана от болницата, ето какво е състоянието ѝ (СНИМКА)

"Много хора ме питат как може да съм толкова слаба и казват, че е грозно, но аз харесвам ниски и фини жени и искам да изглеждам така. Поддържайки това тегло, се чувствам много добре. Свежа съм, бодра съм, а кожата на лицето ми е сияйна и изглежда страхотно заради режима на хранене", каза още Светлана пред ежедневника.

Режимът, който Гущерова спазва, се състои в 18-20 часово гладуване през седмицата и един ден, в който може да се храни с каквото си поиска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама