Тайра Банкс: Да, имам пластична операция


Тайра Банкс: Да, имам пластична операция
Снимка: Getty Images/Guliver

Супермоделът Тайра Банкс призна, че още в началото на кариерата си е коригирала носа си. Тя сподели това пред сп. "Пийпъл" след години спекулации по въпроса.

"Имах кости в носа ми, които растяха и постоянно ме сърбяха. Можех да дишам, но се подложих на козметична интервенция. Да, признавам го. Косата ми е изкуствена, а носът ми е опериран", обяви официално 44-годишната звезда, смятайки, че отдавна е трябвало да даде гласност на този факт заради "отговорността към истината".

В интервюто си за изданието Банкс заяви също така, че според нея няма нищо лошо в това една жена да си направи подобни корекции, ако се чувства некомфортно за външния си вид и призна, че всеки път й става неудобно, когато естествените красавици критикуват другите хора за решението им да поправят нещо по себе си.

"Поправи го или го приеми - жените трябва да правят и двете....Искаш да си присадиш коса? Чудесно. Искаш перманентни вежди? Супер. Като жени трябва да престанем да съдим останалите", изтъкна още манекенката, създала едно от най-успешните реалити шоута в САЩ - "Следващият супермодел на Америка".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама