Таня Боева: Бях жертва на сериозен тормоз


Таня Боева: Бях жертва на сериозен тормоз
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Таня Боева направи шокиращо признание. 48-годишната поп-фолк певица разкри, че е била подложена на системен психически и физически тормоз.

"Четири години ме нямаше в публичното пространство, тъй като срещу мен имаше организирана много голяма група от криминално проявени лица, от бизнесмени, бивши шефове от полицията. Проведе се сериозно разследване и в момента моят казус е в главна прокуратура и чакам някакво решение", каза тя пред Николаос Цитиридис.

Изпълнителката обясни, че съществува прокурорско постановление, потвърждаващо, че думите ѝ са истина. Че е била притискана, сплашвана, тормозена психически и физически, че са бити нейни близки и прибирани в коли, за да може тя да остане сама и да няма подкрепа, за да бъде много по-лесно смачкана.

Относно причината: "Трябвало е да бъда смачкана, наистина да ме няма. Да бъда премахната от моя музикален бранш, защото с това съм популярна пред широката публика. Няма как, когато си подложен на такъв натиск, да имаш и емоцията, и силата, и времето, и ресурсите да се занимаваш с творчество, с музика".

Таня обаче вярва, че всичко ще се оправи. "Справям се с много силна вяра в Бога, с характер и воля. Тази огромна сила ме крепи."

Боева отказа да назове конкретни имена, но подчерта, че не е трудно хората да разберат за кого става въпрос. Припомняме, че тя преживя тежък развод през 2018 година, когато се раздели с Михаил Бургуджиев, от когото има син - Росен.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама