Таня Боева с разтърсващ разказ за домашното насилие, което е преживяла


Таня Боева с разтърсващ разказ за домашното насилие, което е преживяла
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Още пред години в медийното пространство се завъртяха упорити слухове, че Таня Боева е жертва на домашно насилие. Изпълнителката бе женена за композитора Мишо Бургунджиев. Миналата година певицата за първи път сподели, че е преживяла кошмарен физически и психически тормоз. Сега обаче Боева събра смелост да разкаже в подробности за ада, в който е живяла в продължение на 5 години, по време на гостуването си в предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

"Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега", каза звездата. На въпроса дали зад насилникът ѝ е бившият ѝ съпруг, тя не пожела да назовава конкретно име.

Кошмарът за Таня Боева започнал през 2017 г. със сериозни заплахи от хора, които я срещали по улицата, нападали дома ѝ, колата и била открадната, подхвърлени били наркотици. "Бях подложена на емоционален, физически и психически тормоз. Невинаги това че си популярен, те прави защитен", каза 49-годишната Боева.

"Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически", сподели още певицата.

Таня Боева разказа още, че случаят на зверското насилие над Дебора далеч не е прецедент и в Стара Загора има много подобни зверства над момичета. Певицата е категорична, че жените не трябва да мълчат, когато са жертва на психическо или физическо насилие.

Вижте още: Пияната княгиня Калина си говорела сама и ударила служител (ВИДЕО)

"Осъзнах че не трябва да мълча, защото и други хора имат подобни проблеми. Моето мълчание доведе до потулване на случая ми", каза още Боева

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама