Тежка драма в живота на Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегазил дъщеря му


Тежка драма в живота на Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегазил дъщеря му
Снимка: Ерол Ибрахимов Facebook

Редица популярни личности защитиха певицата Белослава, която беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние

49-годишната изпълнителка по ирония на съдбата е лице на кампанията "Не карам пил". И докато за нея очевидно това е било просто реклама, то за фронтмена на "Уикеда" Ерол Ибрахимов, който е лице на същата кампания, тя е не е просто кауза, а огромна лична драма от миналото.

Вижте още: Нели Атанасова е свекърва мечта, обожава снаха си (СНИМКИ)

Преди 18 години по вина на пиян и без документи за правоуправление шофьор дъщеря му изпада в кома. 

"Пресичахме с приятелско семейство на пешеходна пътека от плажа на Черноморец към паркинга. Тригодишната ми дъщеря Зора изостана с 2-3 крачки от нас и в този миг една кола я блъсна и я метна през капака. Тя изпадна в кома, аз - в шок...", разказа Ерол пред "България днес".

За 10-ина минути Ерол се опитал да "върне обратно" безжизненото дете. Заради паниката, в която изпадал, не се сетил да се обади на "Бърза помощ". Забравил е и кой ги откарва до болницата.

"Нито полиция дойде, нито "Бърза помощ". Грешката е в мен - трябваше да им звънна. Но не бях на себе си, не знаех какво да правя. Държах я в ръцете си и се молех."

За щастие, момиченцето някак от само себе си се свестило и докато татко ѝ я гушкал, тя му казала: "Тате, аз се съживих!". "Вероятно съзнанието ѝ нещо е преработило, защото по това време си спомням, че ѝ четях приказката за Снежанка и тя беше впечатлена от частта с отровната ябълка. Но определено не помни случилото се. И по-добре!".

"Дори и не искам да помня името му! Простил съм му отдавна. Важното е, че Зора е жива и здрава. Но това не бива да се случва! Не трябва човек да кара пил! Наистина никога не съм правил това и не го казвам само заради случката с дъщеря ми. Ние, обществените личности, е редно да сме добър пример за хората и трябва да внимаваме какво правим. Така че не мога да соча с пръст Белослава и да я съдя - не съм Господ! Ясно е, че не е редно стореното от нея. Но съм убеден, че тя вече дълбоко съжалява за случилото се", каза още фронтменът на "Уикеда".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама