Тейлър Суифт: Тръмп ме направи политически активна


Тейлър Суифт: Тръмп ме направи политически активна
Снимка: Getty Images/Guliver

Тейлър Суифт призна, че до неотдавна се е опитвала да бъде аполитична и да стои далеч от света на политиците. Разговорите с приятеля ѝ Джо Алвин по време на президентството на Доналд Тръмп я вдъхновили да промени отношението си.

Тя каза пред сп. Vanity Fair: "Като музикант, винаги ме съветваха, че е по-добре да стоя далеч от политиката. Президентството на Тръмп ме принуди да се променя и да се образовам. Разговарях за правителството, президентството и политиката с приятеля си (Джо Алвин), който ме подкрепи в това да изразявам мнението си открито. Започнах да говоря със семейството и приятелите си за политика и се ориентирах добре къде съм всъщност", сподели Суифт.

Сега 31-годишната звезда е щастлива, че се е разделила с някогашния си страх и неувереността си да изразява свободно мнението си по политически и обществени въпроси.

След смъртта на Джордж Флойд Суифт обвини президента на САЩ Доналд Тръмп, че "подпалва огъня на расисткото върховенство на белите" и заяви, че ще гласува против него.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама