ТИР удари колата на Сашо Кадиев


ТИР удари колата на Сашо Кадиев
Снимка: Facebook

Водещият на "Преди обед" Александър Кадиев е претърпял катастрофа на път за телевизията тази сутрин. Това съобщи в ефир партньорката на екран Деси Стоянова.

"Сашо е попаднал в катастрофа. В момента чака КАТ", съобщи Стоянова.

В понеделник Деси и Сашо отново се събраха в студиото. По време на карантината те водеха предаването отделно, пише standartnews.com.

Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, къде на шега, къде насериозно вметна, че Кадиев не е много добър зад волана: "Ако имаше повече желание да се научи да управлява безопасно автомобила, щеше да намали до минимум тези ситуации като днешната. Но да му пожелаем такива неща повече да не му се случват".

"Има само материални щети, това е по-добрият вариант", отвърна Деси Стоянова.

Малко по-късно Кадиев се появи притеснен в студиото. В типичния си стил, синът на Катето Евро обърна случилото се на майтап и поиска първа помощ не от кого да е. "Викнете, д-р Щонова! Да носи антидепресанти и коктейли!", пошегува се Сашо. И обясни, че катастрофата е станала с ТИР на слизане от околовръстното на София към бул. "България". Водачът на камиона - възрастен мъж, буквално избутал колата на Кадиев от пътя. Автомобилът му е с намачкани ламарини. Първо са извикали КАТ, но после се отказали.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама