Том Круз напуска сциентологията заради дъщеря си?


Том Круз напуска сциентологията заради дъщеря си?
Снимка: Getty Images/Guliver

Том Круз е раздвоен. Причината е, че трябва да се съобразява какво да прави и какво не с дъщеря си според разбирането на сциентологията.

52-годишният актьор след толкова години в служба на сектата почти е на границата да се раздели изцяло с дъщеря си. След телефонен разговор с 9-годишната Сури Том си дал сметка колко щастливи мигове е пропуснал да прекара с дъщеря си заради сциентологията.

"Тя му разказала за часовете по танц и колко много обича това. В този миг със сълзи на очите той си дал сметка, че никога не я е видял как танцува. Тя пораства а той не е до нея, за да наблюдава това. Те си говорят по телефона или по Skype, но не е същото", разказа близък до актьора източник пред "Star Magazine".

Сури не е отгледана според правилата и изискванията на сциентологията и организацията се опитва по всякакъв начин да отдалечи Том от нея. Актьорът очевидно вече не понася това.

"Раздвоен е, но в крайна сметка постави дъщеря си на преден план", твърди приятелят на американския актьор. "Том пропусна рождени дни и църковни събития, а Сури вече не е бебе - тя си дава сметка, че баща й често отсъства от всичко това".

Според източника Сури "все по-често говори за бащата си като за чужденец".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама