Тони Димитрова: В живота не съм толкова усмихната


Тони Димитрова: В живота не съм толкова усмихната
Снимка: bTV

Една от най-романтичните и мелодични изпълнителки в българската поп музика – Тони Димитрова, ще говори за любовта, семейството и приятелите тази неделя, 18 март, в "Търси се".

Един от най-близките й приятели – Драго Драганов, е първата изненада в предаването. "За мен тя е като сълза, за разлика от представата, че винаги е усмихната", казва тв водещият. Не крие, че двамата ги свързват предимно сълзите, защото много пъти са плакали заедно и нямат тайни един от друг. "В живота не съм толкова усмихната", потвърждава изпълнителката на "Ах, морето“.

17-годишната й дъщеря й Магдалена споделя, че въпреки разминаванията, които е имала с майка си, сега тя е най-близката й приятелка. "Искам да имам нейната усмивка", признава Маги. Двете дори си правят една и съща татуировка на раменете – коала, като символ на тяхната близост.

Маги разказва още, че е имало момент, когато е трябвало да бъде по-силна от майка си. Това се случва в най-трудния период от живота на Тони – когато си отива нейната майка и опора в семейството. Самата Тони казва, че не може да преодолее загубата и е станала различен човек.

Братът на Тони – Йордан, и снаха й Нели, същото застават пред камерата. Те описват Тони като много щедър човек с огромно сърце. Последният пример за това е сбъднатата мечта да пътуват до екзотично място. Йордан, който живее във Варна, благодари на сестра си, че в момента тя основно поема грижите за баща им.

В "Търси се" зрителите ще видят и двама от колегите на Тони Димитрова в Бургаския театър – директора Борислав Чакринов и актрисата Димитрина Пенева. Те описват Тони като изключителен човек и домакиня. Разкриват, че на една от премиерите тя толкова се е притеснила, че се наложило да викат Бърза помощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама