Тото призна, че има сериозни психични проблеми (ВИДЕО)


Тото призна, че има сериозни психични проблеми (ВИДЕО)
Снимка: скрийншот YouTube

Рапърът Тото направи разтърсващи признания за психичното си и здравословно състояние по време на интервюто си с Евгени Генчев.

Вижте още: Евгени пази връзката си с Валерия от уроки

"Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм с бърнаут и си водя предаванията, но съм много зле. Бил съм и в много тежка депресия и това доведе до проблеми със сърцето", сподели Тото.  

Музикантът е един от малкото известни хора, които имат смелостта да говорят открито за психичните проблеми, които засягат все повече и по-млади хора.

"От депресията и от очакванията на хората - каква песен ще издам, какъв гост ще дойде, дали ще оправдая очакванията им, дали ще мога да се справя, дали ще мога да платя заплатите", сподели още рапърът в подкаста си.

"Сам си го причиних. Екстрасистолите са прескачания на сърцето. 2-3 пъти е нормално, но 100 пъти на ден е стресиращо. А аз бях стигнал до 150", разказа Тото.

Вижте още: Ива Софиянска се похвали с радостно събитие (СНИМКА)

Изпълнителят сподели, че спортът много му е помогнал да излезе от емоционалния блокаж, в който се е намирал.

"Не можех да измисля рима на гащи. Не можех да напиша не песен, а два реда. Много тежко беше! Но после се запознах с един човек, който пуска служителите си всеки ден на фитнес от 13 до 15 часа. Реших и аз да го направя. Още от първия път се получи - когато се прибрах в 15 часа, довърших една песен, а до 17 написах още една", сподели певецът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама