Тото разкри, че ще става баща (снимка + видео)


Тото разкри, че ще става баща (снимка + видео)
Снимка: facebook.com/GrupaSkandaU

Тото от хитовия дует "Скандау" за първи път ще става баща. Това стана ясно, след като участва в предаването "Close up" със Сантра.

Той и приятелката му Кристин, с която са заедно от приблизително година, показаха съвместния си дом. Както се вижда във видеото, танцьорката е бременна и вече има коремче. Рапърът потвърди щастливата новина, като каза, че за него смисълът на живота е "детето".

Йонислав Йотов, както е истинското име на Тото, разказа пред певицата за начина си на живот, всекидневните си навици и ценностите си. От това, че изхвърля дрехите си до желанието му да се ожени.

Рапърът сподели, че Кристин често му помага не само с домакинството, но и дава отговори на въпроси, на които той сам не може да си отговори. Той я определи като най-добрия му приятел и човека, който най-добре го разбира. Освен това: "Кристин е най-красивата жена, а най-много ми харесва, че е моята".

Той също така много иска да се ожени, но дали скоро ще има сватба, не стана ясно. Не скри, че има голяма нужда от любов, а "Най-хубавият ми спомен тепърва предстои".

Певецът изненада Сантра, като разкри, че разчиства гардероба си през месец и изхвърля дрехите си. Защо? "Купих си един червен анцуг за клипа на "Чужди усмивки". След два месеца излязох с него за първи път. И един пич дойде при мен и ме пита: "Брат, ти друго нещо нямаш ли?" Тогава осъзнах, че хората, като гледат постоянно клипа, си мислят, че нося едни и същи дрехи".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама