Това е най-сексапилният мъж за 2022 (СНИМКИ)


Това е най-сексапилният мъж за 2022 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Актьорът Крис Евънс беше обявен от списание People за най-сексапилния мъж на планетата за 2022 г., съобщи "Ройтерс".

Евънс играеше ролята на Капитан Америка в продукциите на Marvel почти едно десетилетие.

"Майка ми ще бъде много щастлива. Тя се гордее с всичко, което правя", каза актьорът. Евънс сподели, че заради обявяването му за най-сексапилен мъж е бил обект на шеги от близки приятели. "Ще се връщам към това първо място един ден, когато остарея."

През годините класацията за най-сексапилен мъж е оглавявана от Райън Рейнолдс, Крис Хемсуърт, Джон Леджънд, Ричард Гиър, и др.

Сп. People интервюира 41-годишния Евънс в неговата ферма в Джорджия. Актьорът сподели пред изданието как успява да намери баланс между работа и личен живот. "Най-забавната страна на моята кариера в момента е, че се чувствам достатъчно сигурен, за да сваля крака си от газта", сподели той. Разкри също, че това, което иска в момента, са брак и деца.

Евънс влиза в ролята на супергероя Джони Сторм в двете части на "Фантастичната четворка" от 2005 г. и 2007 г. Световна слава му донесе ролята в "Капитан Америка: Първият отмъстител" от 2011 г. Евънс озвучи и Баз Светлинна година в продукцията на Pixar и изигра садистичен убиец в "Сивият човек" през 2022 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама