Трагедия: Нана загуби сестра си заради рак


Трагедия: Нана загуби сестра си заради рак

Нана Гладуиш преживя огромна лична загуба малко преди началото на коледните празници. Сестрата на водещата - Мартина, е починала от онкологично заболяване.

Вижте още: Олимпийската шампионка Мадлен Радукова роди (СНИМКА)

"На 22 декември, на 55 г. ни напусна моята сестра, Мартина Стефанова. (29.08.1968 г. - 22.12.2023 г.) Сърцето ми е празно, душата - опустошена… Сестра ми имаше твърдия характер на баща ни и душата на мечтател, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато ѝ поставиха диагноза рак, ние тръгнахме по труден път, път, по който тя нито веднъж не се отказа и не спря да вярва и мечтае. Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болка и отчаяние, търся сили да продължа да вървя по пътя без теб, Мартина…", написа Нана в социалните мрежи.

Бившата водеща на предаването "Съдебен спор" също дълги години се бори с онкологично заболяване. За първи път откриват рак на Нана през 2012 г, а през 2017 г. при рутинен преглед в Израел Гладуиш научава, че болестта се е върнала. Месец по-късно сестра ѝ Мартина разбира, че също е с онкологично заболяване, въпреки че 4 години по-рано ѝ е направена пълна хистеректомия (операция за отстраняване на матката).

Родителите на Нана починаха миналата година, като баща ѝ също се е борел с рак.

Вижте още: Ивет Лалова разкри пола на бебето си във ВИДЕО

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама