Търсят кръв за Кристин, Дивна отървава затвора


Търсят кръв за Кристин, Дивна отървава затвора
Снимка: Instagram

Близките на Кристин Илиева, която сериозно пострада при тежка катастрофа с Дивна, се обърнаха с призив във Facebook.

Моделът е в съзнание, но й предстоят серия операции на краката, за които е нужно даряване на кръв.

"Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси и предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА - Реанимация. След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде представен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви! От семейството", написа майка й в социалната мрежа.

Припомняме, че при катастрофа миналата седмица, причинена от Дивна, Кристин беше сериозно ранена. Тя беше в медикаментозна кома, а също така в барокамера заради тежкото състояние на краката си. В момента младото момиче, което има успешна кариера на модел, е в съзнание във ВМА и се възстановява.

Once she found herself, she was never alone

Публикация, споделена от #christineilieva (@christineilieva) на

Назначената автотехническа експертиза ще търси причината за инцидента, но според първоначалната информация Дивна е каралa със 120 км/ч. Мненията в обществото се поляризираха от затвор за певицата до състрадaние. Шоуменът Слави Трифонов настоя за затвор за Дивна, ако се докаже, че е шофирала с неразрешена скорост.

Адвокат Людмил Рангелов посочи пред Bulgaria ON AIR, че обществеността се информира зле за това какво точно се е случило. Според него става дума за причинена средна телесна повреда, за което законът предвижда до 3 години лишаване от свобода, а неосъждано лице задължително получава само административно наказание. Има възможност Дивна да не получи никакво наказание, ако пострадалата не предяви претенции.

Той отбеляза, че Дивна не е тествана за наркотици, но е станало ясно, че не е употребила алкохол. Сигурно има превишение на скоростта, но тези престъпления са неумишлени, каза още Тодоров.

Певецът и приятел на Дивна Дамян Попов подчерта, че е изключено тя да е взела наркотици. Според него постът на Слави Трифонов във Facebook е прекалено краен и не може инцидентът да бъде сравняван с този на Максим Стависки.

"Ако беше някой непопулярен, това ПТП щеше да бъде просто част от статистиката и никой нямаше да съди водача", каза Дамян Попов.

Bad and boujee 🙏🏽🦋🐝🍯 #killabees #blokgirls #bloksupplyco #divna #christineilieva #медец

Публикация, споделена от Divna Official 🐝 (@divnabangin) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама