Участничка от Survivor потрошила колата на гаджето си и писала по нея с кръвта си (ВИДЕО)


Участничка от Survivor потрошила колата на гаджето си и писала по нея с кръвта си (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Инфлуенсърката Стефани Разсолков, която участва в миналия сезон на Survivor, но си тръгна по собствено желание още в началото, сподели за доста интересна случка. Тя разказа как е хвала гаджето си с друга жена и какво причинила на колата му като отмъщение.

Какво точно е направила Стефани

След като хваща приятеля си Веселин да ѝ кръшка, Разсолков решава, че трябва да потроши колата му с плочка, която намира близо до автомобила му. За това Стефани  разказа в подкаста "На среща", воден от Ния Косара от "Ергенът" и Неделчо Богданов от "Игри на волята", които са двойка в живота.

Веселин също издаде подробности

"Не, тя изпочупи цялата кола! Беше се порязала. Написа някакви думи на предния капак на колата с кръв, тя беше бяла. Започнаха да се чуват някакви много сериозни звуци в 2-3 през нощта. Нямах здрав прозорец, здрав таван, странични врати, капак, заден капак. Всичко, което можеше да бъде докоснато от плочката", сподели той, а Стефани добави: "Аз съм се качила отгоре на колата, на тавана и с павето удрям ли удрям. Оттам минава ня'къв човек с джип и той човекът вижда как жена чупи кола. Намаля, тръгва да слиза и аз оттам "Ей, ще изневеряваш ли? Човекът махна с ръка и викна: "Аха!" и се качи в колата си и тръгна."

@broolyas Не трябва да се изневерява, особено на @⚡️TATTSTONER⚡️😛#viral #podcast#bg #bulgaria #relationship #couple #goals #love #inbul #inbulgaria #българия #българиятикток ♬ original sound - bulgariafactspoems

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама