Уди Харелсън: С Матю Макконъхи може би сме братя (ВИДЕО)


Уди Харелсън: С Матю Макконъхи може би сме братя (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Уди Харелсън потвърди, че с Матю Макконъхи може да са биологични братя и разкри, че е готов да си направи ДНК тест, макар че носителят на "Оскар" не е сигурен за това, съобщи "Дейли мейл".

61-годишният актьор говори за твърденията по време на участие в Късното шоу със Стивън Колбърт във вторник вечерта. Харелсън каза, че се е досетил, че 53-годишният му колега вероятно е негов брат след разговор с майката на Макконъхи - Мери Катлийн Маккейб.

"Нека кажа, че има някакво потвърждение на моите съмнения, защото говорихме с майката на Матю и един път ни спомена... боже, това е лудост. Бяхме в Гърция и гледахме националния отбор на САЩ и нещо говорехме за съжаления. И аз казах: "Странно е, че баща ми изобщо не съжаляваше." И тогава тя ми каза: "Аз познавах... баща ти." Точно тази пауза малко ме притесни... или заинтригува. "Аз познавах твоя баща."

Харелсън обясни, че нещото, което го е накарало да се замисли най-много, е паузата, която Колбърт шеговито нарече "бременна пауза" - която според него е "изпълнена с намеци".

Актьорът продължи: "В годината на раждането на Матю, девет месеца преди това, тя временно се е била разделила с предполагаемия му баща, Джим".

Когато наскоро Макконъхи за първи път направи разкритието, той уточни, че няма желание да направи ДНК тест, но Харелсън няма същите резерви. "Искам да отидем на ДНК тест, но за него това е много по-голяма работа. Искам да кажа, че се чувства така, сякаш губи баща. Но за мен не е така - просто получава различен баща и брат."

Преди време Матю Макконъхи сподели своите подозрения, че майка му Мери е имала сексуален контакт с бащата на Харелсън, който е осъден убиец, след като тя самата е признала, че познава въпросния мъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама