Улегнали звезди, които преди са били палави


Улегнали звезди, които преди са били палави
Снимка: Thinkstock/Guliver

Звездите също са хора - те, също като нас, не са безгрешни. Е, някои обаче са много по-грешни от други. Вижте 8 известни дами и господа, които сега са еталон за стабилност, но в миналото си са били...не чак толкова стабилни.

1. Анджелина Джоли

Помните ли когато Анджелина беше… как да го кажем, леко… ексцентрична? Преди време около нея постоянно се появяваха странни истории - например как се е натискала с брат си, как носеше шишенце с кръв около врата си, как когато е била тийнейджър, е зарязала актьорските курсове, за да последва мечтата си да стане гробар… такива неща. Анджи не беше обикновена актриса - е, поне докато не се запозна с Брад. В момента, освен майка на 6 деца и съпруга, е известна и с благотворителните си акции и активна позиция по ред наболели хуманитарни въпроси.

2. Никол Ричи

Научихме за буйната природа на Никол Ричи през 2000 година, когато тя и тогавашната й най-добра приятелка Парис Хилтън сееха хаос в риалити шоуто си "The simple life“. Последваха два ареста - един през 2003 за притежание на хероин и един през 2006 за неправилно шофиране. Всичко обаче се промени, когато тя се влюби в Джоел Мадън от "Good Charlotte“, който я промени тотално. Двойката сключи брак през 2010 година и има две деца.

3. Робърт Дауни Джуниър

Считан преди години за едно от най-лошите момчета на Холивуд, Робърт е изминал дълъг път - от дните си на пристрастен към наркотици престъпник през деветдесетте до съпруг (със съпругата му Сюзан са женени от 9 години) и баща (очаква се детето му да се роди през ноември тази година и да е момиченце).

4. Марк Уолбърг

Марк е един от най-популярните актьори в момента, но какво е правил през деветдесетте? Напуснал е училище на 14-годишна възраст, започнал е да продава наркотици, а когато е на 16 години, прекарва повече от месец в затвора. Но въпреки лошия старт, Марк пое правилния път. В момента той е омъжен и има 4 деца.

5. Адам Лавин

Въпреки че няма чак толкова мръсно минало, фротнменът на Maroon 5 е известен като мъж, който излиза САМО с модели. И то не с какви и да е модели - Адам си пада най-вече по "ангелите“ на Victoria’s secret - Ан Ви, Нина Агдал, Анджела Белотте, Джанин Хабек… списъкът е наистина дълъг. Ето защо, когато започна да излиза с поредния модел на Victoria’s secret - Беати Принслоу, никой не беше изненадан. Изненадата дойде, когато се ожени за нея! Дали Беати ще укроти палавия Адам? Само времето ще покаже.

6. Дрю Баримор

Дрю Баримор буквално израсна пред очите ни. И то как - безброй партита, пристрастеност към хапчета, рехабилитация, непристойно поведение, стриптийз в ефир. Въпреки че все още има свободен дух, Баримор вече не е същото момиче - сега има две деца и е както актриса, така и успешен продуцент.

7. Маткю Макконахи

Преди да стане съпруг и баща за пример, Матю минава през пороците на всеки млад (и много сексапилен) актьор в Холивуд - множество мимолетни връзки с известни дами, тежки партита, арести. В скорошно интервю той разкри, че именно жена му и децата му са го променили- "Трябваше да порасна и заради тях, и заради себе си".

8. Кейт Мос

Попаднала под светлините на прожекторите едва на 14-годишна възраст, Кейт извървя дълъг път - наркотици, секс, алкохол. Мнозина смятаха, че с кариерата й е свършено. В момента обаче Кейт е по-успешна от всякога, въпреки че е на 40 години - тя участва в кампании на марки като Stella McCartney, Eleven, David Yurman, Topshop, Burberry.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама