Ваня Джаферович: Лицето ми се парализира


Ваня Джаферович: Лицето ми се парализира
Снимка: Facebook

Ваня Джаферович разкри, че лицето му се е парализирало на снимките на новия сезон на Survivor, който беше заснет миналата година във Филипините. Този път бившият футболист и победител в Survivor 2014 ще бъде зад кадър.

"Получих фациалис, схващане на лицевия нерв. Не можех да говоря - в началото си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценя дали да остана там или да се върна в България. Казах, че искам да остана - има само някои моменти, на които не се разбира какво говоря. Продължи от втората седмица до края, страшно беше", сподели той в предаването "Преди обед" по bTV.

"В предстоящия сезон на Survivor съм зад кадър. Отидох, видях какво се случва, беше много интересно. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците и на екипа. Това е една мащабна продукция, аз не можех да повярвам, че нещо такова може да се организира на толкова далечно място - Филипините. Това, което аз правих там, бяха епизоди за социалните мрежи и дигитално съдържание, което досега не е показвано в този формат. Ще показвам как работи екипът, къде е настанен екипът, природата във Филипините, както и първите реакции на участниците, след като излязат от формата. Емоционално е и мисля, че ще се хареса на зрителите", сподели още Ваня Джаферович.

Новият сезон на Survivor започва през февруари. Водещ отново ще е Владо Карамазов. Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама