Васил Василев-Зуека: Българите стават все по-лоши, по-завистливи, по-мрачни


Васил Василев-Зуека: Българите стават все по-лоши, по-завистливи, по-мрачни
Снимка: Actualno.com

Васил Василев-Зуека, един от най-обичаните актьори у нас и дългогодишна екранна половинка на Димитър Рачков, емигрира в Испания преди 2 години, което шокира обществеността. Там той се подвизава със семейството си, а хлябът си изкарва отново с творчество, само че не като актьор, а като художник.

Вижте още: Златка Райкова с булчинска рокля за над 15 000 лева (СНИМКИ)

Ето какво казва Зуека пред "Фокус“ за новия си живот:

“Промяната при мен е наистина голяма, защото никога не сме живели толкова спокойно. Всичко е лежерно, не се притесняваме за нищо. И ние започнахме да гледаме на живота като испанците – в крайна сметка той няма да избяга.

Не знам дали България някога ще излезе от тая паяжина и дали този паяк някога ще бъде отровен, но искрено се надявам. Хората се променят, и то надолу. Стават още по-лоши, по-завистливи, по-мрачни, още по-недоволни. Човек става недоволен тогава, когато е неудовлетворен от това, което прави. Когато не е удовлетворен от това, което прави, той не може да ражда позитивни мисли.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама