Велислав Павлов – лошото момче на NOVA!


Велислав Павлов – лошото момче на NOVA!

Велислав Павлов, който познавате от малкия екран като Александър от криминалната драма "Отплата" е далеч по-различен на живо, отколкото по телевизията. Скромен, естествен и усмихнат, Велислав с удоволствие разказа за сериала пред екипа на iWoman.

Своята роля в най-актуалния български сериал Велислав е грабнал чрез кастинг. Занимава се с актьорско майсторство от много години и е еднакво привързан както към киното, така и към театъра. Трудно ги сравнява, защото намира очарование и в двете. За него най-важна е емоцията, която смята, че е ключов фактор за успеха на една продукция. Не би се снимал във филм, чийто сюжет не го грабва и не намира предизвикателство в участието си. Онова, което цени в дадена роля, е посланието и това, с което тя ще го обогати.

На въпроса с кого от екипа е най-близък, Велислав сподели, че има късмета да работи с хора, с които е в прекрасни отношения и извън сцената. С Орлин Павлов, с когото прекарва най-много време на снимките, е и най-близък, а най-комични моменти зад кадър са онези, в които той не може да произнесе дадена дума така, че да излезе от устата му естествено и разбираемо. Не помни кои са думите, които са предизвикали поредица от дубли, но твърди, че понякога някои думи просто не излизат от устата му така, както е необходимо.

В свободното си време, което е ограничено, обича да се посвети на семейството си. Има малък син, който е все още бебе, и съпруга, която го подкрепя в начинията му. Не е гледал предварително целия сериал епизод по епизод, преди да бъде излъчен, и затова всеки вторник в 21:00 часа гледа "Отплата" като зрител и то с любопитство, защото завършеният кадър, който е монтиран и озвучен, е много по-различен и обогатен от спомените му за дадената сцена от снимачната площадка. Когато му остане време, обича да свири на китара – хоби, към което се е върнал наскоро. Малкият Йоан - неговият син, възприема китарата с усмивка и се радва на хобито на баща си.

В професионален план Велислав мечтае за вдъхновение, развитие и роли, които да го обогатяват и да му носят удовлетворение. В мечтите си се простира на високо и смята, че те не трябва да имат лимит. За ролята си в „Отплата” споделя, че е съпричастен към емоциите на своя герой и че проявява разбиране към действията му. Неведнъж се е поставял на негово място и оправдава желанието за отмъщение на Александър.

Пред екипа на iWoman сподели и че към края на първи сезон на "Отплата" ще се случи нещо драматично в сериала, което ще промени посоката на действието и ще изненада зрителя. А след тези негови думи на нас не ни остава нищо друго, освен да следим развитието на криминалната драма всеки вторник в 21:00 часа и да се наслаждаваме на добрата актьорска игра на Велислав!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама