Венета Райкова изригна заради твърдения за бившия ѝ мъж


Венета Райкова изригна заради твърдения за бившия ѝ мъж
Снимка: Ентусиаст

Венета Райкова написа емоционален коментар във Facebook профила си, отричайки всички скорошни твърдения за личния ѝ живот. Острата ѝ реакция е провокирана от публикации относно бащата на сина ѝ Патрик - Тихомир Георгиев. Преди дни водещата призна на стори, че никога не се е влюбвала, което някои медии явно са разбрали грешно.

Публикуваме думите ѝ без редакция:

"Понеже се разнесаха жълти гадории нека тук да се види моето мнение. Не съм коментирала Тихомир, нито съм давала някъде интервю. Тихомир и Патрик са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива докато съм жива. Единия ми е син, а с другия, двамата сме го създали. Въпреки че сме разведени от три години Тихомир е първия човек на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Това ви показва отношението ми към него.

В петък вечерта отговарях на въпроси в моето стори. Имаше въпрос за влюбването и аз отговорих, че никога не съм била влюбена и това е така. От това едно изречение, днес сайтовете и вестниците вече "гърмят". Нека и това да изясня тогава. В края на 2004г., когато се запознах с Тихомир "Горещо" вървеше с много висок рейтинг, най-вероятно поради това аз бях на първите места в класациите на най-желана и т.н. жена, така че можех да избирам и да търся най-добър от най-добрите баща за детето си. От всичко най-добро, аз съм избрала Тихомир. И до ден днешен смятам, че Тихомир е най-добрия баща на света. Това няма нищо общо с влюбването. Влюбването трае 2-3 месеца, после химията изчезва и какво правим след това? След година се разделяме мразещи се и детето става жертва на отношенията между родителите, нали? Моето мнение е, че човек не бива да създава дете поради влюбване, а само когато има отговорен и интелигентен партньр!

С Тихомир имахме 13 години много хубав брак, после хубав развод и сега отлични отношения на разведени интелигенти хора. Затова недейте да подвеждате читателите си с измислени мои интервюта, защото накрая хората отварят моя фейсбук и виждат истината. И как пък нито един не написа, че в петък създадох в инстаграм профил за книгите, които обичам?! Защо не ви е интересно да говорим за книги, а си съчинявате ваша "приказка", в която ме правите герой?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама