Венета Райкова: Написах българската Библия


Венета Райкова: Написах българската Библия

Венета Райкова се нареди на първо място в класацията на най-четените писатели за изминалата година.

"Едно голямо постижение за мен е, че с третата ми книга "Инсомния" успях да вдъхна надежда на много хора. Читатели ми се обаждат и ми казват, че съм написала българската Библия. Хората плачат, когато я четат, и намират утеха в нея", коментира по този повод тв водещата.

По думите й чудотворните места, описани в книгата, са реални и всеки може да ги посети, ако търси спасение, пише "Монитор".

Райкова вярва, че за всеки има шанс и чудесата се случват. Ето защо тя е спокойна за изхода от делото, което водещият Юксел Кадриев заведе срещу нея. Делото е заради това, че в предаването "Горещо", която тя водеше, преди пет години е гостувала бившата жена на Кадриев, която е разказала за проблемите си с него.

"Интересното беше, че когато представих най-успешната си книга, бях безкрайно щастлива. На другата сутрин дойде частен съдебен изпълнител и разбрах, че сметките ми са запорирани. Човек не знае във всеки един момент какво да очаква", допълва още тя.

През последните седмици Райкова се готви за пътуване до Лондон. Тя ще прекара четири дни в британската столица, а на 19 февруари ще се срещне с българските си читатели там, за да представи книгите си. Събитието е благотворително. В Лондон Венета ще празнува рождения ден на сина си Патрик.

"До този момент съм криела кога е роден. Сега вече всички ще научат", обяснява тя.

Водещата добави, че слуховете, че съпругът й Тихимир Георгиев е решил да я остави след скандала с Кадриев, са измислици. Двамата нямат намерения да се развеждат и нямат никакви разногласия помежду си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама