Вихра сподели за изневярата на Иван и развода им (видео)


Вихра сподели за изневярата на Иван и развода им (видео)

За да скъса напълно с миналото и да започне на чисто, вчера Вихра съблече своята сватбена рокля, с която се омъжи за Иван през 2010 г.

Водещата на "Споделено с Вихра" влезе в студиото си не като водещ, а като гост на Тони Димитрова, за да сподели всички подробности около изневярата на съпруга й Иван.

Тя сподели, че любовта й към него си е отишла след предателството му и че два месеца преди Иван да й признае, че има друга връзка, тя вътрешно е усещала неговата нестабилност.

"Дълго време ме убеждаваше, че няма друга жена. Дори искаше второ дете. Вярвах му, но в един ден (през март 2011 г. бел. р.) просто си тръгна, без да даде никакви обяснения. И до днес не знам истинската причина за неговата промяна. Той се промени, сякаш в неговото тяло влезе друга душа", разказа Вихра.

"Никога не сме се карали. Аз съм много отстъпчив човек и влизам в положението на другия. Иван сам знае, че съм му прощавала много неща, той не е лесен характер. За 9 години израснахме заедно. Аз се събрах с него, когато той беше никой, не беше продуцент или водещ, дори аз бях водеща в национална телевизия в предаването "Силует”, а той работеше в кабеларка", сподели още Вихра.

Водещата разкри и как е казала на малката Ава за раздялата им. "Когато Иван си тръгна, казах на дъщеря ни, че той е на работа". Тя й признала истината през август, като й обяснила: "Тати има ново семейство, нова жена, но винаги ще те обича." И това е така. Иван много я обича и се грижи за нея, великолепен баща е."

Водещата обяви, че ще даде развод на Иван, но с някои условия, свързани с Ава. Едно от тях е 6-годишната й дъщеря да не живее при новото семейство на Иван, тъй като смята, че Ирина Сарачинова е манипулативна.

Чаровната брюнетка сподели също, че разводът й е започнал с фалстарт, тъй като е получила покана за бракоразводното дело с бащиното си име. Тогава нейният адвокат коментирал, че продуцентът е объркал имената й и че поканата не е отправена към нея. Вихра върнала поканата на Иван заради сгрешено име.

Сама тя каза, че е обидена на съпруга си, че той дълго е отричал, че има друга жена в живота му.

 

Снимки: TV7

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама