Вижте актьорите от "Приятели" преди 25 години и сега (СНИМКИ)


Вижте актьорите от "Приятели" преди 25 години и сега (СНИМКИ)

10-те сезона на комедийния сериал „Приятели” ни направиха част от живота на шестима приятели и ни показаха колко е важно да имаш близки хора до себе си. Повече от 50 милиона души по цял свят гледаха последния епизод на любимата поредица. Макар и да не ни се вярва, това се случи през 2004 година, а от първия епизод са минали цели 25 години. Ето как са се променили актьорите през всички тези години.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън играе ролята на Рейчъл Грийн, която светкавично се превърна в най-стилния герой от шоуто. През годините красавицата разви кариерата си, а наскоро спечели награда SAG за женска роля в драматичния сериал “The Morning Show”. Освен това, Анистън и Рийз Уидърспун са изпълнителни продуценти в шоуто.

Кортни Кокс

По-малката сестра на Рос, Моника Гелър, е представена от Кортни Кокс. След "Приятели" Кокс участва в собственото си шоу, наречено "Агнешко". Сериалът продължи шест сезона и завърши през 2015 година. През 2014г. Кокс се сгоди за китариста Джони Макдейд, с когото се запозна чрез Ед Шийрън. По време на участие в "Шоуто на Елън Дедженерис" през януари 2019 година Кокс казва, че тя и Макдейд вече не са сгодени, но все още са заедно.

ЗВЕЗДИ НАД 50 СЪС СУПЕР ТЕЛА (СНИМКИ)

Лиса Кудроу

Лиса Кудроу се преобрази като шантавата Фийби Бюфе. Сега Кудроу е актьор, продуцент и писател.

Матю Пери

Матю Пери се преобрази на Чандлър Бинг, който винаги правеше саркастични коментари. Пери продължава да се появява в телевизионни предавания през годините, като постоянно води борба с абстиненциите си.

Дейвъд Шуимър

Дейвид Шуимър изигра Рос Гелър, палеонтолог, който е бил обсебен от динозаврите още от дете. Актьорът се появи във възраждането на сериала "Уил и Грейс" на NBC и във филма от 2019 г. "The Laundromat".

Мат Лебланк

Мат ЛеБланк играе ролята на неуспешния актьор Джоуи Трибиани. Джоуи беше женкар и имаше мания за храна. След "Приятели", Лебланк изстреля сериал, наречен "Джоуи". Поредицата не постигна успеха на предшественика си и завърши след два сезона. След това се оттегли от актьорството, защото дъщеря му имаше нужда от лечение. Върна се като събеседник и водещ в британското шоу "Top Gear" от 2016 до 2019 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама