Вижте Гала по бански на 55 (СНИМКА + ВИДЕО)


Вижте Гала по бански на 55 (СНИМКА + ВИДЕО)

Една от най-обичаните телевизионни водещи Гала ще навърши 56 години само след броени дни и трябва да признаем, че изглежда много добре за възрастта си.

Водещата на "На кафе" има рожден на 13 февруари и явно смята да покани най-близките си хора в новия си дом с прекрасна гледка, който самата тя показа преди известно време в ефир.

Гала сподели, че това е една сбъдната мечта и е много щастлива, че най-накрая "перфектният дом" за нея и Стефан е напълно готов. Вилата на двамата влюбени разполага с няколко спални, голям хол, модерна кухня, френски прозорци, а също така има собствено джакузи на двора. В него Гала доста често обича да си почива. Преди часове нейният любим Стефан сподели кадри с нея, на които тя релаксира по бански в горещата вода.

Своя младежки вид водещата дължи не само на добър ген, но също така на качествена козметика и хранителен режим. 

Припомняме ви, че през 2019 г. Гала бе на Малдивите и лично нейният партньор Стефан показа стегнатия бюст на тогава 52-годишнината блондинка.

През 2018 година Гала сподели клипче, което отново бе заснето от мъжа ѝ Стефан, в което изскача от сауната на двора, съблича халата си и ляга по корем в снега. 

В края на 2007 г. пък красивата водеща се снима гола до кръста за мъжкото списание Playboy. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама