Вижте известните модели като деца (СНИМКИ)


Вижте известните модели като деца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Разровихме семейните албуми на едни от най-популярните и красиви модели в света, за да ви ги покажем като деца.

Жизел Бюндхен

Супермоделът Жизел Бюндхен започва кариерата си на 14 години и става известна, след като започва да работи за Victoria’s Secret. Тя даже подписа договор за 25 милиона долара с марката, превръщайки се в един от най-високоплатените модели в света. Бюндхен дефилира за последно на церемонията по откриването на Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016, което беше чест за нея, тъй като е бразилка. 40-годишната красавица не се е отказала напълно от кариерата си на модел и продължава да се снима.

Даутцен Крус

Родом от Нидерландия, Даутцен Крус също придобива международна слава, когато става модел на бранда за бельо Victoria’s Secret. Тя се е снимала за много известни марки, сред които L’Oréal, Tiffany & Co. и Calvin Klein.

Джоан Смолс

Като дете пуерториканката надали си е представяла, че някой ден ще бъде сред най-търсените имена в света на модата. Джоан Смолс е първият модел от Латинска Америка, който е избран за рекламно лице на козметичния гигант Estée Lauder.

Вижте тази публикация в Instagram.

Found this Gem #TBT Encontré esta Joya #Thursday 💎💕💎

Публикация, споделена от Joan Smalls (@joansmalls) на

Джиджи Хадид

Знаете ли, че Джиджи Хадид е стартирала кариерата си в модната индустрия, когато е била на едва 2 години? Всъщност, тя е била модел за Guess. В момента е бременна с първото си дете и сме сигурни, че то ще наследи красотата ѝ, а нищо чудно да тръгне и по стъпките ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

vacay ready 🌼🥂

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на

Бела Хадид

Хората казват, че сестрите Бела и Джиджи Хадид си приличат като деца. Едно е сигурно - подобно на по-голямата си сестра, Бела е сред най-търсените модели, рекламирайки марки като Fendi, Versace и Oscar de la Renta.

Карли Клос

Кариерата на Карли Клос като модел започва с успех още от самото начало. Тя стартира като рекламно лице на Abercrombie Kids и други известни брандове. В първата Седмица на модата, в която участва, Клос дефилира за марки като Calvin Klein, Mark Jacobs, Carolina Herrera и Doo.Ri

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама