Вижте как Благо Георгиев се подготвя за Survivor (СНИМКИ)


Вижте как Благо Георгиев се подготвя за Survivor (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Много скоро ще може да гледаме най-новия сезон на реалити предаването Survivor.

Както вече всички знаят, един от известните участници тази година е Благой Георгиев. Той явно е взел играта много насериозно и се е заел с подготовката за игрите.

От снимки в Instagram виждаме, че бившият футболист се е отдал на спорт и разходки в гората и планината. Явно определено смята да се представи на ниво.

Благой Георгиев ще е един от най-силните претенденти за наградата, тъй като е в много добра физическа форма.

Напомняме ви, че в края на юни 2022 г. той се ожени за своята нова приятелка Полина Спасова, а в знак на любовта си татуира на ръката си две сърца и неговото име. Бляскавата сватба бе в хотел на семейството на Полина Велинград.

Освен Благо, в предаването ще участва още и Иван Булкин, който носител на титлата "Super Model Universe 2020" и републикански шампион по лека атлетика.

Той също изглежда много добре и не спира с тренировките.

 „Днес завършва моето предизвикателство – 300 лицеви опори на ден за 30 дни. За този период направих над 9000 лицеви опори. Ден номер едно бях 86 кг, сега съм 90 кг. Направил съм колажи, които показват тялото ми преди и след. Целта беше да заздравя горната част на тялото си с упражнение, което може да се изпълнява навсякъде и по всяко време.“

Това написа моделът в профила си в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама