Вижте как е изглеждал Миро като дете (СНИМКА)


Вижте как е изглеждал Миро като дете (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро, умили потребителите на Instagram, като преди броени минути се показа като дете. Всъщност, това е първата снимка на 45-годишния певец.

На черно-белия кадър изпълнителят е много сладък, което смятат и неговите фенове: "За гушкане и щипане на бузките", "Бог, си знае работата! От малък харизматичен!", "Хубаво момче".

Ето и какво обясни Миро за самата снимка: "Това е първата снимка в живота ми. Харесва ми рибката на дрехата… За мен е символ, макар и неосъзнат тогава от майка, която е дала обещание на Бог да Му служа, ако спаси живота ми. (Внимавайте с обещанията:)) Снимката е веднага след изписване от болница след почти фатален инцидент. Тук съм на 1 година и половина".

Не е тайна, че певецът, родом от Добрич, е много набожен. Преди време той сподели пред Гала, че именно вярата му е помогнала да преодолее алкохолната си зависимост. Тогава Миро каза, че е получил помощ "от небето", за да се справи с трудностите в живота си, които са го тласнали към бутилката.

"Аз се опитвах дълги години да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към този навик. Не е свързано с това, че искаш толкова да пиеш, а че си нещастен, в депресия си... Моята работа е свързана с това да съм между пиещи хора и всеки иска да те почерпи."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама