Вижте килията, в която лежи Анита Мейзер (снимки)


Вижте килията, в която лежи Анита Мейзер (снимки)
Снимка: БГНЕС

Анита Мейзер показа килията, в която в момента живее в сливенския затвор. Тя допусна вътре Венета Райкова и екипа на "Папараци".

Мисис България 2014, която е обвинена в убийството на съпруга си, разполага с плазмен телевизор, подарък за рождения й ден, библиотека, в която държи Библията, легло и голяма пластмасова кутия, която служи като гардероб.

Мейзер сподели, че си отглежда магданоз, а също така, че сама си прави туршии и кисело мляко.

В предаването Анита беше категорична, че няма да се предаде и ще се бори за свободата си.

"Няма да плача. Ще ходя пред съдиите с гордо вдигната глава, за да мога да се защитя достойно. Защото за първи път в историята на правосъдието са вкарали напълно невинен човек в затвора. На тези хора също им е много трудно. Усещам как ме прехвърлят от съдия на съдия. Не е честно, че има силни хора навън, които по някакъв начин влияят на съдебния процес.

Ще направя всичко възможно да си отида от този свят на чисто. Може да съм правила всякакви други глупости, шоупрограми и т.н., но чак да бъда обвинявана в убийство... Не мога да живея така. Не е честно към мен. Ако трябва, детектор на лъжата да ползват", каза тя.

"Минах през толкова много заседания, разпити, експертизи. Доказа се, че няма убийство. Всичко е въпрос на тълкувания. Моля се на Господ земните хора да бъдат реалисти.

Не мога да обвинявам Господ, но ако е решил да ме накаже, вече е време да спре. Повече не мога да поема.

Не искам да се самоубивам. Това е предателство към Бог и затова ще се боря да докажа, че съм невинна."


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама