Вижте колко красива е била майката на Анджелина Джоли (СНИМКИ)


Вижте колко красива е била майката на Анджелина Джоли (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една от най-красивите жени в света, трябва да видите как е изглеждала майка ѝ на младини. Двете са като две капки вода. Изключителна женственост и магнетичен поглед.

Марчелин Бертран е родена в Чикаго, Илинойс на 9 май 1950 г. в семейството на Луис и Ролан Бертран, един от първите заселници в Нова Франция, Квебек. Изучава актьорско майсторство в школата на Лий Страсбърг. Тя се жени за актьора Джон Войт през 1971. През 1973 се ражда синът им Джеймс Хейвън, а 2 години по-късно на бял свят се появява дъщеря им Анджелина. През 1976 Джон и Марчелин се разделят заради изневяра от негова страна, а през 1978 официално се развеждат.

Бертран изоставя актьорската си кариера, за да се грижи за децата си, с които има много силна връзка. Има романтични отношения с документалния кинематографист Бил Дей (от 1978 до 1993). Благодарение на него тя се запалва по документалното кино и става изпълнителен продуцент на множество документални филми.

За съжаление, тя се разболява от рак на яйчниците и след близо 8-годишна битка с коварната болест умира през януари 2007. Анджелина преживява много тежко загубата ѝ, тъй като двете са много близки.

"Изгубих своята майка през 30-те си години. Когато сега се върна назад към това време, мога да видя колко много ме е променила нейната смърт. Да загубиш майчината любов и топлота, меката прегръдка, е като някой да те отвие и да вземе защитното ти одеяло", сподели преди време Джоли.

"Обожавах я. И я обичах. Но със смъртта си тя ми напомни за това, което наистина е важно. И най-странното – да се съхраниш за тези малки хора, които отглеждаш."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама