Вижте красивата жена на здравния министър (СНИМКИ)


Вижте красивата жена на здравния министър (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

В момента едно от най-обсъжданите имена в публичното пространство е това на проф. Kocтaдин Aнгeлoв. На здравния министър определено не му е лесно с оглед на нарастващите случаи на коронавирус в България и правилните решения, които се очакват от него. За щастие той може да разчита на подкрепа от жена си, която ревностно пази от медиите.

Става въпрос за Илияна Динекова, която е майка на сина му. Тя е бивша гимнастичка, а в момента е треньорка по художествена гимнастика на деца в KXГ "Лeвcĸи". Има сестра близначка, Йоана, с която са като две капки вода. Двете са важна част от трупата на Нешка Робева "Нешанъл арт".

"Това, което е най-характерно за тях, е че винаги са различно облечени и на различно мнение, докато някой не засегне едната… Но без всякакво преувеличение, публиката ги и малките им състезателки ги обожават. Често, когато сме почти пред провал, поради липса на време, възлагам задачите на двете близнета и нямам грижа, както в постановката на някой танц, така и в неговото изработване. Наистина са страхотни…", сподели преди време Робева за двете сестри.

Снимки: Facebook

 

Източник: Галерия

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама