Вижте порасналата дъщеря на Емилия (СНИМКИ)


Вижте порасналата дъщеря на Емилия (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Емилия е една щастлива и горда майка. 38-годишната поп фолк певица написа мило послание по случай рождения ден на дъщеричката си Мира. Малката навърши 4 години на 3 октомври.

"Тя е Мира. Тя е мнооого луда, красива с голямо чувство за хумор  - само на четири. Уникална е в писъците, слуша народна музика и обича да танцува, но най-много обича куклите си. Тя е просто едно дете, тя е обичано дете. Слънчице, остани си такава усмихната, жизнерадостна и здрава! Обичаме те толкова много", написа изпълнителката в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Излетя още една година и ето вече сме на четири годинки.Нашето най-малко човече в къщи е рожденичка днес.Тя е Мира.Тя е мнооого луда,красива с голямо чувство за хумор-само на четири.Уникална е в писъците,слуша народна музика и обича да танцува,но най-много обича куклите си.Тя е просто едно дете,тя е обичано дете. Слънчице,остани си такава усмихната,жизнерадостна и здрава!Обичаме те толкова много.❤️❤️❤️🎁🎁🎁❤️❤️❤️😍

Публикация, споделена от E M I L I A 🎤🎶 🇧🇬 (@emilia.online) на

Емилия качи и снимка, на която се вижда, че сладката рожденичка е имала торта с кукла.

Вижте тази публикация в Instagram.

#birthdaygirl 🧜🏻‍♀️

Публикация, споделена от E M I L I A 🎤🎶 🇧🇬 (@emilia.online) на

Мира е второто дете на Емилия от бившата ѝ половинка Коко Динев. Те имат и син, Иван. В момента поп фолк певицата е омъжена за бизнесмена Жорж Башур.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама