Вижте порасналата дъщеря на Михаил Билалов (СНИМКИ)


Вижте порасналата дъщеря на Михаил Билалов (СНИМКИ)
Снимка: Нова телевизия

Михаил Билалов, познат и като Джаро от хитовия сериал "Под прикритие", е горд и щастлив баща. Голямата му дъщеря Данае-Анна, която живее във Франция, е прекарала Коледа и Нова година в България, а актьорът сам се похвали в Instagram.

56-годишният водещ на "Стани богат" сподели няколко снимки в социалната мрежа, на които позира с щерка си. Двамата са посетили родното Черноморие, а също Бузлуджа.

На друг кадър Михаил е в компанията на Данае-Анна и сегашната си приятелка Ваня Николова. Тя е един от най-добрите ни сценаристи, автор и продуцент на шоуто "Тройка по никое време", на предаването "Сблъсък" и др. Работила е за "Под прикритие", "Връзки" и "Истината за група Жигули", в които участва самият Михаил Билалов.

За момента двамата не обмислят официално да узаконят връзката си. Преди време Ваня обясни: "Не харесвам булчинските бели рокли и въобще женитбите, както ги разбират българите. Това не ми е по вкуса".

Актьорът има още една дъщеря - Олга-Елена, от бившата си съпруга Санае, която е японка. Те живеят в Париж, затова преди той много често пътуваше до Франция, където всъщност са се запознали покрай общата си страст към айкидото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама