Вижте Венета Райкова на 18 години (СНИМКА)


Вижте Венета Райкова на 18 години (СНИМКА)

Сигурни сме, че всички знаете как изглежда днес Венета Райкова, но определено ще се изумите, когато я видите преди 25 години.

Водещата сподели своя ретро снимка, на която е едва 18-годишна и наистина е неузнаваема. На кадъра във Facebook тя краси корицата на сп. "Жената днес".

"Списанието, с което направих първата си корица преди 25 години!! Ще ми е изключително приятно да си припомня онова 18 годишно момиче, което бях през 1992г!!", написа звездата в социалната мрежа.

Венета също така обясни, че сама се е гримирала за фотосесията за изданието.

"За тази корица се наложи да се гримирам сама, защото тогава нямаше кой да прави грим и коса... ама добре съм се справила - пудра, червило и спирала 😂😂 и без фотошоп!!!"

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА ВЕНЕТА КАТО МЛАДА ТУК!

Както стана ясно, Райкова ще е новата водеща на предаването "Папараци" по bTV от тази есен. Тя ще замести Николета Лозанова, която си тръгна със скандал от продуцентите Иван и Андрей, тъй като плеймейтката съобщи новината без тяхно съгласие.

По този повод Райкова смени и визията си. Тя сподели снимка с новата си прическа във Facebook. Венета вече е доста по-руса, с което явно се надява повече да се хареса на зрителите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама