Вижте Венета Райкова на 21 (СНИМКА)


Вижте Венета Райкова на 21 (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Венета Райкова ще навърши 46 години на 2 май, но заради извънредното положение, подобно на много хора, тя ще трябва да празнува вкъщи. Телевизионната водеща и писателка явно е била в носталогично настроение, тъй като сподели ретро снимка в Instagram. Както става ясно от текста към нея, тя е заснета на 2 май 1995, когато Венета е навършвала 21 години.

На кадъра Райкова позира по бански, демонстрирайки хубавата си фигура, и с шампанско в ръка.

"Празнувам РД в басейн на покрива на хотел в Малта с шампанско, ягоди и хайвер точно както бях чела, че правят в книгите на любимата ми Джаки Колинс! Още тогава знаех, че ще пиша книги като нейните, но понеже съм много мързелива и обичам да лежа по басейните вместо да пиша, трябваше да минат толкова много години, за да сбъдна една от мечтите си. Затова сбъдвайте мечтите си сега!", написа Райкова в социалната мрежа.

View this post on Instagram

2 май 1995г!! Празнувам ЧРД в басейн на покрива на хотел в Малта с шампанско, ягоди и хайвер точно както бях чела, че правят в книгите на любимата ми Джаки Колинс! Още тогава знаех, че ще пиша книги като нейните, но понеже съм много мързелива и обичам да лежа по басейните вмест да пиша, трябваше да минат толкова много години, за да сбъдна една от мечтите си 😀😜🥰 затова сбъдвайте мечтите си сега!! 🍀🙏❤️

A post shared by ✨💫Венета Райкова ⚜️ (@veneta_raikova) on

Наскоро Райкова сподели, че предаването, на което е водеща, временно е спряно заради кризата с коронавируса, но пък има вдъхновение да напише осма книга. Дори се допита до феновете си в какъв жанр да бъде.

"В настроение съм да започна да пиша нова книга!! Но!!! Сънувах, че пиша не тази, която съм планирала да започна, а друга!! Затова реших да се допитам до вас - каква да бъде осмата ми книга? Любовна, скандална, с телевизионни интриги, с духовните правила по които действа Вселената, или за възходите и паденията на звездите? Давайте идеи и обещавам осмата ми книга да бъде изцяло по вашите желания."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама