Вики Терзийска коментира отношенията ѝ с Петя Дикова след скандала с децата ѝ


Вики Терзийска коментира отношенията ѝ с Петя Дикова след скандала с децата ѝ
Снимка: Instagram

Има един журналист в България, който със сигурност може да говори от първа ръка за рисковете на живото предаване и това е бившата водеща на "Тази неделя"  Петя Дикова. Журналистката преживя истински кошмар през пролетта, когато ѝ гостува близката ѝ приятелка Вики Терзийска с двете си дъщери.

Вижте още: Актрисата Искра Донова очаква първата си рожба

София и Маргарита нарекоха в студиото на "Тази неделя" ястията, готвени от майка им, "лайна". Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса ѝ дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: "Не, защото всички мразят bTV!". Цялото гостуване на децата беше свързано със ситуации, които Дикова се опитваше да замаже.

Въпреки всичко Вики Терзийска е категорична, че случката в ефира изобщо не е повлияла на добрите ѝ отношения с Петя Дикова.

"Изцяло поддържам децата си за държанието им в bTV, когато участвахме заедно с тях там". Това каза пред "България днес" Вики от "Мастило".

Вижте още: Ето как е изглеждала синоптичката Лора Георгиева преди корекциите

"Имаше доста неприятни коментари, че децата ми са невъзпитани и други неща... Но истината е, че съм проявила наистина смелост, защото не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си малки деца в студио на предаване, което се излъчва на живо", категорично е миньончето от Исперих.

Певицата разкри, че е завела София и Маргарита "не просто така" в студиото на "Тази неделя", а с ясно определена цел. "За мен беше много важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя", намекна съвсем прозрачно Терзийска.

"Първото нещо, което казах на децата си, защото видях, че са притеснени от камерите, когато влязохме в голямото студио, беше да се чувстват все едно са си вкъщи на дивана", сподели още Вики. Певицата описа възпитанието на щерките си с една фигура - "квадратче, в което те се чувстват свободни да проявяват себе си и да бъдат такива, каквито са".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама