Виктор от "Ергенът" се перчи със секси тяло (ВИДЕО)


Виктор от "Ергенът" се перчи със секси тяло (ВИДЕО)
Снимка: Личен архив

Най-обсъжданият ерген в България в момента определено е Виктор Стоянов. Той е в главната роля в романтичното риалити предаване "Ергенът". 

Привлекателният мъж показва сексапилното си тяло, на което се възхищават не само участничките в предаването, но и дамите пред малкия екран. Той се занимава с фитнес професионално и споделя, че спортът винаги е бил част от живота му. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст.

Денят си Виктор започва със здравословна закуска: протеинов шейк с овесени ядки и фъстъчено масло, който му стига за около 2-3 часа.

Наскоро Стоянов призна, че сменя попрището си, като се разделя с досегашната си професия на мениджър на фитнес. 

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Виктор е много активен и в социалните мрежи, където се радва на вниманието на своите почитателки. Наскоро той публикува видео, в което с гордост демонстрира мускулестото си тяло.

Харесва ли ви?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама