Виктория Бекъм с отворено писмо до нейното старо Аз


Виктория Бекъм с отворено писмо до нейното старо Аз

Винаги сме възприемали Виктория Бекъм като „желязната лейди” на модния бизнес – тя рядко дава интервюта и почти никога не се усмихва. Успялата дизайнерка, майка на 4 прекрасни деца, е на корицата на новия британски Vogue. Вместо традиционното интервю, на страниците на изданието е поместено авторското писмо на Виктория Бекъм към нейното 18-годишно Аз.

„Искам да ти кажа да научиш повече за футбола (особено правилата за засада), защото ще ти е полезно. А да, и разбери, че любовта от пръв поглед не съществува, но въпреки това ти ще срещнеш истинската любов. Това ще се случи на мач на Манчестър Юнайтед, но детайлите около това събитие няма да са много ясни, защото ти ще си малко пияна.

Знам, че в момента не ми вярваш, защото смяташ, че не си достатъчно красива, слаба или добра в танците в Колежа по изкуства. На всичкото отгоре имаш ужасно акне. Но ще забравиш за всичко това в момента, в който видиш сладката усмивка на Дейвид. По-късно ще разбереш, че той има същите ценности като теб. И докато останалите футболисти пият бира със съотборниците си в бара, той винаги ще предпочете да прекара вечерта със семейството ви.”

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама