Влади Въргала: Чух гласа на покойната ми баба и спрях алкохола!


 Влади Въргала: Чух гласа на покойната ми баба и спрях алкохола!
Снимка: стоп кадър

Актьорът и режисьорът Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала направи откровена изповед за големите обрати в живота си пред Александра Сърчаджиева в предаването „Живот по действителен случай" по bTV, където беше гост. Той разкри и най-тежката си вътрешна битка, за която е получил помощ от отвъдното.

Вижте още: Сузанита се завръща на музикалната сцена с бащата на детето си (СНИМКА)

"Няколко пъти опитах да спра алкохола. Пробвах. Но стана, след като се случи нещо, за което едва ли хората ще ми повярват. Чух гласа на покойната ми баба, много силно съм искал да го чуя. И тя, майка Тони, жената, която ме е отгледала ми каза в ухото: "Владко". Нищо повече, а исках още да ми каже. Но само това беше и това ми преобърна живота. Имаше болка в гласа ѝ", сподели Въргала.

Актьорът разтърси зрителите с разказа за огромната криза, през която е минал, докато успее да се освободи от тежката си зависимост.

"Три дни бях в абстиненция и изпитвах страх и срам, но казах да не ме отключват каквото и да стане, за да се преборя", добави актьорът.

Вижте още: Напрежение в ефира: Стефан на Гала ѝ стана конкурент

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама