Владо Пенев разкри как се е заразил с COVID-19


Владо Пенев разкри как се е заразил с COVID-19
Снимка: Instagram

"Хора, внимавайте!" Това призова в ефира на Нова телевизия актьорът Владо Пенев, който след като изигра ужасното боледуване от COVID-19 на проф. Цонев, самият се разболял и 26 дена се борил с болестта. 

Актьорът разказа как се е заразил: "Заразих се защото бях с мръсни ръце. Бях с маска, но с мръсни ръце. Бях с мръсни ръце и се почесох под носа три пъти, даже си казах - сега, ако има вирус по ръцете ми, направих му магистрала".

Пенев категорично отказа за съобщи къде се е заразил, за да не уплаши хората, но увери, че не е било по време на снимки, нито в театъра. "Там се работи изключително и само по правилата", подчерта той.

"Това може да се случи на всеки. Аз бях от хората, които спазват правилата. Случи ми се, преживях го. Призовавам всички да спазват правилата", добави актьорът.

Той изтъкна  коварността на коронавируса и че все още не знаем как се лекува. "Това, което се прави в момента, е да стимулираш организма да се справи сам. Повечето от лекарствата, като махнем антибиотика, са имуностумуланти", посочи той.

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАК Е ПРОТЕКЛА БОЛЕСТТА ПРИ НЕГО

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама