Владо Зомбори за преживяването "Като две капки вода"


Владо Зомбори за преживяването "Като две капки вода"
Снимка: Instagram

Владо Зомбори заслужено спечели тазгодишния сезон на "Като две капки вода" и голямата награда. Със сигурност той беше един от най-харесваните участници заради майсторските му превъплъщения. Плътно до него беше половинката му Весела Бабинова, която не спираше да го подкрепя и вярва в него. Ето какво споделиха двамата в интервю за "24 часа".

Зомбори за "Като две капки вода"

Кой беше най-трудният образ за имитация?

Последният. Освен факта, че Фреди Меркюри е легендарен, неповторим изпълнител и човек, бях пред 11-хилядна публика в огромна зала и над 1 млн. зрители пред екраните. Невероятна отговорност, изключителен стрес и много висока песен за пеене.

А как ви се отрази цялото предаване?

По най-благоприятния начин. Разбира се, даде ми популярност, това внимание от хората, оценката им на труда ми. Наистина съм много щастлив от това участие и от начина, по който се стекоха нещата.

А може ли да се сравни с участието ви на театралната сцена?

Би могло да се сравни по различни фактори, но сцената на предаването е много различна. Не само че ми дава по-различен тип емоция, ами изисква и по-различна настройка от мен като артист.

Бабинова за участието му в "Като две капки вода"

Весела, очаквахте ли той да се справя толкова добре?

Да, очаквах да се справя много добре. Познавам го много отдавна, още преди да сме заедно, поне пет години назад сме били приятели, бяхме в обща компания, излизали сме заедно, играли сме заедно в не едно и две представления. За мен това не беше изненада. По-скоро съм много възхитена от кондицията, в която беше през цялото време, и от начина, по който се справя с всяко едно предизвикателство. За мен това е по-сложно - психологическата настройка и това да задържиш концентрация в теб минути преди изпълнението и в самото изпълнение. Още по-сложно е, когато е на живо. Ако се объркаш, никой няма да ти каже: "Добре, хайде отначало".

Притеснявахте ли се, докато го гледате?

 Да, много. Повече като зрител. Ако бях на негово място, може би нямаше да съм чак толкова притеснена. Мислех си колко ли той се вълнува, какво ли е в неговата глава, за кой момент се притеснява най-много. Моето вълнение беше умножено по две. Но знаех, че ще се справи.

По-критични сте към себе си или един към друг?

Бабинова: Аз съм мнoго критична към него, но съм два пъти повече към себе си. Вече към неприятното отива даже.

Зомбори: И аз също към себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама