Връзката между Джей Ло и Дрейк просто рекламен трик?


Връзката между Джей Ло и Дрейк просто рекламен трик?

Преди дни публичното пространство бе взривено съвсем неочаквано от най-новата двойка в шоубизнеса: латино дивата Дженифър Лопес и рап певецът Дрейк. Двамата разпалиха слухове за евентуална любовна връзка между тях като публикуваха снимки в профилите си в социалната платформа Instagram, на които са прегръщат влюбено.

Малко след това, на връх Нова година, западните медии прибързаха да обявят официално тяхната връзка, като споделиха информация и снимки, на които двете звезди се целуват страстно.

В същото време, обаче, американското списание Cosmopolitan публикува статия със заглавие: “Защо любовта между Джей Ло и Дрейк може да не е инстинска?”, в която пише: „Подгответе се челюстта ви да падне на пода, защото имаме някои горещи новини шокиращи новини относно защо връзката между Джей Ло и Дрек може да не е истина.”

В статията се разказва, че много често в музикалната индустрия и шоубизнеса се създава измислена връзка като рекламен трик. „Тази връзка е фалшива”, споделя неизвестен източник, който твърди, че целта е просто популяризирането на новото дуетно парче на двамата певци.

Снимки: Instagram

Сред другите доводи, които изказва източникът е фактът, че е невъзможно съвсем скоро, на наградите на MTV, Дрейк да декларира любовта си към Риана, а малко след това да парадира с любовна химия между него и Лопес.

Всички гледни точки водят до фактът, че тази красива любовна история е пълна лъжа. Но, ние все още не вярваме! Как може да не е истинска?


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама