Възможна ли е любовта между Ицо 100-те манекенки и 20-годишната Ели?


Възможна ли е любовта между Ицо 100-те манекенки и 20-годишната Ели?

Христо Сираков избра хубавата Елена Рашева в риалити предаването "Милионер търси съпруга". Тази новина буквално взриви сайта ни. Причината? 55-годишният богаташ се спря на 20-годишна манекенка. Ицо 100-те манекенки, както го наричат заради афинитета му към моделки, отново си избра младо и красиво девойче, което да му бъде украшение.

Засега сватба няма да има, макар че в началото на шоуто той беше казал, че е готов да предложи пръстен на избраницата си. Нямали достатъчно време да се опознаят?! Според нас дори няма да се стигне до нещо по-сериозно или брак. Просто Христо ще се позабавлява с поредната млада девойка и след време ще я смени. Не, че искаме да сме черногледи, но историята говори – Петя Велкова, Петя Григорова, Зара...

"Какво може да се даде на мъж, който си има всичко? Жена, която да му показва как да го използва.”

Защо точно Елена? Тя е млада, хубава, със страхотно тяло и доста симпатична. Освен това Ели е студентка и следва "Криминалистика", което показва, че момичето има цели. Какво вижда в нея Сираков? За съжаление не можем да прочетем мислите му, иначе щяхме да ви кажем, но вчерашните коментари под статията се въртяха основно около: "млада, с хубаво тяло, съвременната кифла, красавица, която ще прави всичко заради парите и известността му..." и т. н.


Миналата седмица публикувахме статия за цената на днешните момичета, какви са целите, мечтите им и на какво са способни, за да ги постигнат.

"Момичета, нахлупили нелепо маските на жени, примамливо премятаха краката си в евтини дрешки, очаквайки някой да ги пожелае. Излагаха телата си на показ във всеки удобен момент. Прескачаха от витрина на витрина, от мъж на мъж, търсейки щедър купувач за евтините си мечти, облети с блясък. Влизаха и излизаха от връзка, докато сменяха цвета на маникюра си пред монитора."

Такива ли са наистина днешните млади момичета?

За съжаление истината е такава. Колкото и да ни се иска да живеем в свят, в който парите да не са най-важното, огледайте се около себе си и ще видите, че повечето от нас се ръководят от тях. Както беше написала нашата читателка Ади Петкова: "И хайде да не се правим на големите моралисти и да не обвиняваме всички млади момичета! Не ми казвайте, че ако мъжът ви не работи, няма акъл да изкара една стотинка и по цял ден лежи на дивана, вие няма да кажете нищо, ще го търпите и ще го обичате с цялата си безрезервна любов! И не ми казвайте, че предпочитате да мизерствате и да се чудите как да свържете двата края и как да изхраните детето си! По-голямата част от споровете в семейството са свързани с пари! Всяка една от вас предпочита да разполага с пари и да живее добре и няма такава, която да го отрече пред себе си!

Възможно ли е обаче 20-годишната Елена да се влюби в 55-годишен мъж, който може да й е баща? Какво вижда в него, освен очевидното – пари, власт, известност, скъпи подаръци и охолен живот?

Ето какво отговори самата тя в сутрешния блок на ТV 7: "Искам да кажа на хората, че аз не съм търсила парите в Христо, исках просто да видя как живее един милионер, какъв е начинът му на живот, какви са приятелите му. Какъв е той самият."

Ако трябва да сме честни, Елена ни изглежда умно и сериозно момиче и се надяваме, че тя ще бъде много щастлива, независимо дали нещата ще се получат между нея и Христо Сираков.

Вие какво мислите: Каква е причината Христо да я избере и възможно ли е наистина да се стигне до брак?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама