За 6-минутна сцена: Брадли Купър е тренирал 6 години за "Маестро" (ВИДЕО)


За 6-минутна сцена: Брадли Купър е тренирал 6 години за "Маестро" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Актьорското изкуство е наистина сложен занаят, който понякога изисква адски много жертви, тренировки и уроци. Особено в Холивуд. Брадли Купър разкри, че шест години се е учил да дирижира, за да се подготви за ролята си на легендарния диригент и композитор Ленард Бърнстейн в предстоящия филм "Маестро".

По време на прожекция на филма в Ню Йорк, заедно с другите звезди Кери Мълиган и Мат Бомър, Купър сподели пред модератора на дискусията Лин Мануел Миранда, че е бил "ужасен" от особено сложна сцена в катедралата в Ели и е прекарал шест години в подготовка за този момент.

Вижте още: Поп-фолк певица разби семейството на Джулиана Гани? (СНИМКА)

В "Maestro" Купър пресъздава емблематичното изпълнение на Симфония № 2 "Възкресение" на Малер от 1976 г. в катедралата в Кеймбриджшир - предизвикателство, в което участват истинският Лондонски симфоничен оркестър, 100-членен хор и двама солисти.

Първи кадри от въпросната сцена се появиха във втория трейлър на филма, който излезе на 25 октомври.

"За тази сцена толкова се притеснявах, защото я направихме на живо", казва Купър. "Това беше Лондонският симфоничен оркестър. Записваха ме на живо, трябваше да ги дирижирам".

Първите отзиви за "Maestro" хвалят изпълнението на Купър, а при премиерата на филмовия фестивал във Венеция по-рано през годината филмът получи седемминутни аплодисменти на крака, като според съобщенията е разплакал и трите деца на Бърнстейн - Джейми, Александър и Нина, пише БГНЕС.

Още: Брадли Купър си сложи "еврейски нос" за филма "Маестро" и предизвика полемики (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама