Забавни пародии на голата Ким Кардашиян


Забавни пародии на голата Ким Кардашиян

В понеделник Ким Кардашиян сподели своя гола снимка в Twitter, която предизвика противоречиви коментари.

Някои подкрепиха звездата за решението да покаже тялото си след раждането на сина си Сейнт, който се появи на бял свят през декември 2015 г.

Други пък я засипаха с подигравки. Част от тях решиха да се пошегуват със съпругата на Кание Уест, като качиха в социалните мрежи забавни колажи, вдъхновени от нейната поредна гола снимка.

Ето и част от тях:

 

 

 

В отговор на всички негативни коментари Ким пък написа писмо, в което защитава решението си да споделя свои голи снимки в социалните мрежи.

Ето го и него:

"Исках да напиша нещо до всички вас, които осъждате последната снимка, която публикувах в интернет. Никога не съм разбирала защо хората се дразнят от избора на другите около тях.

Не използвам наркотици, рядко пия и никога не съм извършвала престъпление, но въпреки това винаги съм в ролята на "лошата" за това, че се гордея и показвам тялото си.

Винаги се връщате към секс записа, който излезе преди цели 13 години. 13 години, хора! Преди доста време, а вие все още говорите за това? Живяла съм в срам и страх и знам какво е. Не е нужно цял живот да се защитавам, да слушам хилядите оплаквания, само за да докажа, че съм много повече от нещо, което се е случило преди 13 години.

Нека продължим напред. Аз го направих.

Аз се гордея с тялото си. Гордея се със сексуалността си. Гордея се и с това, че се чувствам добре в кожата си и не ме е страх да показвам недостатъците си. Надявам се с това да дам кураж на други жени, които се срамуват от телата си. Това е моята цел.

Мъжът до мен ми дава сила, подкрепя ме и ми дава увереност, за която никога не съм си и мечтала. Той ми позволява да бъда себе си и ме обича безусловно.

...

Аз съм майка, жена, сестра и дъщеря и ми е позволено да съм секси!"

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама