Задържаха Жана Бергендорф


Задържаха Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф бе задържана вчера столичното Първо РПУ заради наркотици, намерени в жилището ѝ. Пликчета с марихуана са иззети от апартамент в кв. “Гео Милев”, пише "24 часа".

Съседи на Бергендорф подали сигнал на тел. 112 за шум и крясъци. Това не бил първият път, когато Жана и приятелят ѝ се карали.

Малко след скандала мъжът излязъл от апартамента. Когато полицаите пристигнали, почнали разпити. В апартамента е открит плик с марихуана. Наркотик е намерен и в приятеля ѝ.

Певицата не е държала дрога в себе си, но се проверява има ли нещо общо с разфасовките от трева.

Бергендорф е отведена в районното с патрулка, а след нея с белезници е докаран и приятелят ѝ. По време на обясненията, които давали, двамата взаимно се обвинявали, че са наркомани.

Докато била на разпит в полицията, Жана се почувствала зле. Пристигнал медицински екип. След 18 ч тя бе качена в линейката с разрешение на началника на Първо РПУ. През цялото време пред полицията стоя и адвокатът на певицата.

Междувременно колеги на Бергендорф направиха във Facebook хаштаг supportzhana в подкрепа на певицата. Музикалният ѝ продуцент - компанията “Вирджиния рекърдс”, както и продуцентът на шоуто “Х Фактор” - “Глобал филмс”, се въздържаха от коментар.

В нощта преди ареста Жана е пяла на площада в Пловдив като един от изпълнителите в лятното турне на The Voice.

Певицата стана известна, след като победи във втория сезон на “Х Фактор”. Интересната ѝ фамилия е от съпруга ѝ - Стефан Бергендорф, който е датчанин. Двамата се запознават в края на 2007 г. в Корея, където тя живее няколко години. Той е корабен инженер по професия. Двамата имат 5-годишен син, който се казва Леон. Момченцето живееше при баща си, докато Жана участваше в “Х Фактор”. Преди това певицата и мъжът ѝ имаха проблеми помежду си и дори обмисляха да се разделят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама